fredag 27 juni 2008

Jag gillar lövverk bättre än regelverk


Trädet utanför arbetsrummet. Bilden är klickbar.

3 kommentarer:

Suzesan sa...

Åhh så fina löv. Ett sånt träd vill jag ha hemma på min balkong. Jag har varit på promenad nu i tre timmar.Varav en timme i en klädaffär och det resulterade i ett par så fina jeans och en tröja som är så lång så den går till knäna. Lång fram och lite kortare baktill . För båda 600:- Som hittat i plånboken. Det kommer vida jeans nu, såna som vi hade i högstadiet. De skulle vara så de gick utanför tårna. Vi tjejer sydde ut dem i syslöjden med flikar:)
Vi kan inte hjälpa "Kareem" om vi inte hjälper oss själva. (Jag tror inte det hjäper honom ett dugg med protester av det slaget tyvärr!Tvärtom! Hoppas det ordnar sig för honom. Verkligen. Bara en inflikning då jag var inne och läste på länken.)
Önskar dig och alla en underbar fredag.
Kram
Susanne

Desiree sa...

Vilken häftig bild. Läckert.

Marianne sa...

Suzesan: Vilka bra fynd! Men jag gillar inte utsvängda byxor, inte vida heller. Jag vill ha raka och stuprör, även fast jag egentligen borde ha lite vidd i benen så att jag inte ser så mager ut.

Du kan ha rätt i det du säger om Kareem. Ibland kan sådana aktioner stjälpa. Jag får se hur jag gör, har inte funderat färdigt på det där än.

Lite sent att önska dig en bra fredag, men trevlig helg kan jag säga! Kram!

Desirée: TACK!