söndag 1 juni 2008

Bloggande utlandssvenskar i SvD!

För en tid sedan gick SvD ut med en efterlysning, de ville skriva en artikel om utflyttade svenskar. Och i dag kan vi läsa artiklar och inskickade brev!

Gå in på SvD:s hemsida för att komma åt allt som är skrivet i ämnet.

Här kan ni läsa alla brev som är publicerade.

Roligast av allt är att två av "mina" bloggisar finns med: Petchie's Adventures och Aktuellt i Grekland! Deras bloggar hittar ni i länklistan till höger.

10 kommentarer:

Annika sa...

NÄMEN VAD KUL!!!
Jag glömde helt bort att skicka in ett mail till svd. KUL att Petchie är med...MÅSTE skynda mig att läsa, jättekul!!!

Marianne sa...

Annika: Vad synd att du glömde! Men jättekul att Petchie är med!!!

Nu vet jag att ni är hemma ordentligt, har tänkt på er i bilen!

Petra H sa...

Hi hi, jag hade helt glömt bort det och tänkte att jag nog inte skulle komma med, rafsade ihop ett brev en kväll och skrev tom DN istället för SvD - hur pinsamt är inte det, ha ha!! Nu har jag bett min bror köpa SvD papperstidningen för att se om jag är med där också ;-)
Tack Marianne för både tipset och för att du påminde mig idag!

Marianne sa...

Petra: Jag blev så glad när jag såg att du och Ingabritt var med! Skickade DN ditt brev vidare till SvD? Eller hur kom det fram? Haha, vad roligt!

Petra H sa...

Nej nej, jag menade att jag skrev I emailet till SvD att jag hade hört att DN skulle skriva om utlandssvenskar... pinsamt iaf!

Marianne sa...

Petra: Aha, nu fattar jag. Ja, pinsamt : D

Desiree sa...

Vad kul att Petchie kom med. Jag ska genast kolla in och läsa. Själv hann jag inte skriva ihop något. Kul att läsa om andra utlandssvenskar och läsa deras berättelser om hur just de hamnade utomlands.

BiRDiE sa...

Åh vad kul! Ska försöka läsa igenom några av dem i alla fall - sånt är alltid intressant (har ju problem att hinna med er jag VILL hinna med till och med, men jag gör mitt bästa) ;)

Kraaaaaaam!

Marianne sa...

Birdie: Jag är inte med, skickade inte in något. Men de andra är riktigt intressanta. Tycker dock att SvD gjorde det hela lite tamt, det hade funnits många fler kategorier än mammor i London och pensionärer på Malta att intervjua. skulle tro att de var kompisar till någon ...

Marianne sa...

Desirée: Missade visst din kommentar. FÖRLÅT! Mejlet om din kommentar låg bland spamen!

Synd att du inte hann skriva ihop något, du lever verkligen ett spännande liv där i Alabama!