onsdag 22 oktober 2008

Lite kyligt

Tyckte väl att det var lite kallt. Fick ta en sjal över axlarna. Bara 22° nu på morgonen.

Sedan kommer jag på att det är -6° hos Lullun, och känner mig lite fånig.

11 kommentarer:

Mia sa...

Allt är relativit när det handlar om temperatur! Kan förstå att 22+ känns kyligt om man är van vid 40+. :-)

Har nu lagt ut mitt första onsdagsrecept! Det hade varit kanon med en lista över de som är med så att man kan ta del av alla recept och all inspiration!

Ha en bra dag!

Grekland nu sa...

Förstår precis hur du känner...här är det ca 17 grader, rätt kallt tycker vi och tar jackorna på, riktigt höstväder. Men i somras i Sverige var det ibland inte mer än 12-13...och då gick ändå omkring med kjol och bara ben!

Annika sa...

Och i skrivande stund 7 grader här...Allt är ju relativt, som Mia säger. Jag börjar frysa bara temperaturen rasar ngra grader.
KRAM!!

aurorabuddha sa...

Och samma har! Blir det under 30, da maste jag ha kofta pa mig. Det kanns ju verkligen fanigt - jag, som kommer fran Norrbotten!

Petra H sa...

Ha ha, allt är relativt, speciellt temperaturer! Jag frös så att jag skakade när jag kom hem till Sverige före midsommar och sov med dubbla täcken - resten av familjen fattade ingenting! Och när det sedan blev varmt i slutet av juli så gick alla runt och klagade - förutom jag som inte kunde förstå vad de menade med att det var "så varmt"... jag tyckte att det var lagom ;-)
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

22 grader hos dig (eller mig) är som någon plus grad. Så klä på dig varmt!

Marianne sa...

Mia: Jag är för trött för att ta tag i någon lista i dag, men jag har i alla fall puffat för ditt onsdagsrecept i mitt inlägg här ovan. Ska försöka få tid till det under veckan till nästa onsdag.

Ingabritt: Som tur är blir det varmare på dagarna, runt 30°, så det är bara morgnar och kvällar som är "kyliga". Men visst är det skillnad på vad man upplever som kallt och inte!

Annika: Sju! Fy så kallt! Men du gillar ju när det kryper neråt i graderna. Och det är väl de temperaturerna som hör ihop med pumpor och Thanksgiving?

Kram!

Aurora: Haha, ja, du borde ju vara härdad. Funderar faktiskt på långärmat i morgon ...

Petra: Idealet hade varit att det var lagom på nätterna också! Förstår inte varför det måste bli kallare då. Jo, jag vet, fysik och allt sånt, men kunde de inte göra någonting åt det i stället för bomber? : D

Karlavagnen: Snart blir det kanske dags att ta fram sin nya gosiga morgonrock!

Saltistjejen sa...

HAhahaha! Ja detta med temperatur är definitvt väldigt subjektivt! :-)
Kram!!

Marianne sa...

Saltis: Ja, nu tycker jag att det är lite småkyligt igen, bara 26°. Blir nog sjal om axlarna : )

Kram!

Lullun sa...

*haha* Och det var veckans varmaste dag. Sedan dess har vi mest haft temperaturer på -9/-10 och vind. Men ja, allt är ju relativt. +22 måste ju kännas kallt när man är van vid nästan det dubbla. ;-)

Marianne sa...

Lullun: Brrr! Och här sitter jag med yllesjal och varma tofflor och det är 22° klockan tio på kvällen ... Du får komma hit och värma upp dig!