måndag 27 oktober 2008

Väderrapport

Det har REGNAT i natt. Men det kan inte ha varit så mycket, för det var torrt i tv-rummet, vi märkte det bara för att det var blött ute. Nu skiner solen igen.

Tänk om det kunde regna ordentligt varje natt, då kanske det skulle gå att odla lite större arealer här i landet.

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Lite kul är det allt att man kan mäta regnmängden i om det är torrt i tv-rummet eller inte. :)
Ha en finfin dag.

Marianne sa...

Oj, här har det skrivits massor som jag missat. Det händer tydligen grejer hos er. Regn o åska bl.a. och sen att bli tagen av polisen till råga på allt. Hi, hi kul läsning är det. Jag sitter på jobbet nu och lunchen är slut så jag måste be att få återkomma i kväll med kommentarer när jag hunnit läsa lite till.
Kram så länge från Marianne i Sverige.

Marianne sa...

Kerstin: Hehe, alla sätt är bra utom de dåliga vet du väl? Har just varit på sushilunch, så jag är mätt och glad i magen : )

Ha en toppendag du också!

Marianne i Sverige: Ja man sitter här i sin vardag och tycker att det inte händer så mycket, och så är det poliser och regn och nya grannar korsan och tvärsan och jag vet inte allt. Men mest jobbar jag med Fay Weldon. Återkom du när du har tid och lust!

Kram!

Desiree sa...

Fast om det regnade varje natt skulle det nog inte längre räknas som ökenklimat där. Men det hade ju som du säger varit väldans bra för växtligheten. Här har det slagit om och blivit kallt just nu ett par dagar. Det ska till och med komma frost i natt!

Kerstin sa...

Hej igen Marianne!
Du har en utmaning hos mig om du vill.
Ha det gott.

trollpackan sa...

Hmmm...jaså, det brukar regna in i tv-rummet? Inte så kul om det händer medans ni kollar på tv då*fniss* Kanske blir kortisÅ
Här har det inte regnat än idag, men det såg ut som att det kommer att göra det inatt...det börjar även att kyla på, så vem vet...det kanske blir snö?;)
kramen

Petra H sa...

Det regnar väldigt ofta här på nätterna - väldigt praktiskt faktiskt eftersom det mesta regnandet därför är avklarat och man vaknar till solsken :D

Marianne sa...

Desirée: Ja frost kan vi nog inte skryta med här, men svalt har det allt blivit. Bara 25° vid lunchtid och nu sitter jag med varm sjal och gosiga tofflor. Jag tror inte att egyptier vet vad frost är. Det kan nog bli minusgrader ute i öknen på vinternätterna, men eftersom det är så torrt blir det väl ändå inte frost?

Du får klä dig varmt!

Kerstin: Jag ska anta utmaningen, men det får bli i morgon när jag är lite piggare i huvudet, annars blir det bara slarvigt.

Trollpackan: Ja det blev faktiskt kortslutning när det regnade i förrgår. På något underligt sätt funkar den mesta elen här i huset, det är bara halva vardagsrummet, skafferiet och gästrummet i källaren som inte funkar. Och det är inte propparna som har gått, så nu väntar vi på en elektriker ...

Kram!

Petra: Så var det ofta i Istanbul, regn på nätterna och strålande dagar. Perfekt när det är så för då håller sig grönskan fin men man slipper bli blöt : )