lördag 31 maj 2008

Blivande dadlar

Det här ska bli dadlar framåt hösten. Trädet står utanför vår entré. Väldigt spännande måste jag säga att få alldeles egna dadlar.


9 kommentarer:

Suzesan sa...

Vilket äventyr att få var med om det egna dadlar. Så fin bild. DEt ser ut som kapris. jag har haft väldigt roligt på jobbet. Sååå mycket att göra men lugnt ändä. De jag jobbar med är 22 och 25 och så rutinerade. En tjej och en kille. Så dukiga! På torsdag blir det bestämt om jag ska "bo" där i sommar(om det blir jobb). Men det blir det troligtvis.
Nu ska jag gå ner i varv och sen sova. Idag ska min son på studentbal och röda mattan åka Cadillac i kortege på 200 bilar. Han är så glad och toppenbetyg har han. Duktigt!
Kram
Susanne

sus sa...

Vad härligt! Vlken lyx!

Marianne sa...

Suzesan: Grattis till sonen! Roligt att han är så duktig, då förtjänar han att fira ordentligt. Inga olyckor bara, hoppas jag.

Det är kul att följa dadlarnas utveckling, det har jag ju inte sett förut.
Kram

Sus: Visst är det lyx! Och spännande att se hur det hela utvecklas.
Kram

KARLAVAGNEN sa...

Så kul! Ugnsbakade eller stekta Dadlar med bacon runt är gott men ehrm, hur var det nu... Egypten är muslimskt?

Å ni har sol! Så gött!!!

Marianne sa...

Karlavagnen: Bacon finns i princip alltid i vår frys. Transporterat i resväskor. Framåt hösten när de mognar får jag leta recept. Det lär vara gott med grönmögelost också, söt och salt är en bra kombination.

Jo, nog har vi sol alltid. Och det lär vi väl ha till ungefär i december ... Börjar redan känna att "å ni har regn! Va gött!" Aldrig blir man visst nöjd!

Desiree sa...

Vad häftigt att få se hur daddlar växer. Det är ju så gott med daddlar.

Marianne sa...

Desirée: Det kommer fler bilder varefter. Ser fram emot att få plocka dem, har aldrig ätit så färska förut.

Anonym sa...

hur ser bladen ut
hälningar //Pia

Marianne sa...

Hej Pia, och välkommen hit! Jag får ge mig ut och fotografera bladen, eller hela kronan rättare sagt. Kommer inte att hinna det i morgon, men jag ska försöka en av de närmaste dagarna. Jag lägger det fotot som ett nytt inlägg, du får hålla utkik!