måndag 29 september 2008

Hit ska jag i dag


De utlovar varor från Ikea, Tupperware, Oriflame, La Perla, Network, GF Ferre, Alain Manoukian, Armani, Juicy Couture, S. Oliver, River Island, Network, LACOSTE, Ralph Lauren, Abercrombie & Fitch, Zara, Cavalli, Next, BHS, Oshkosh, Baby Einstein, Sesame Street,
Sand Sun, Zara Footwear's, OrthoLite Insoles Footwear's.

Överskottslager på dessa varor. Hahahahahahahahahahaha. Men kolla ska vi och jag kan tänka mig ett litet lack-bord inne i badrummet. Vi misstänker hur som helst att de har varit i typ Dubai och handlat, och sedan har de fått en del över. Vi vet i alla fall att just de här möblerna inte tillverkas i det här landet, så det kan inte vara sådant som har råkat ramla av bandet. I alla fall inte möblerna. Det andra vet man förstås inte.

Lite kul när reklamen är "IKEA furniture now available in Egypt ..."

Jag är svensk, trallallaa lallalalaaa - var det inte en sång som gick ungefär så?

8 kommentarer:

Svensk chekchouka sa...

Vad kul!! jag gillar Manoukian och La Perla. Finns det IKEA i Dubaï alltsâ? Hm. Tänk OM du trillar pâ en kexchoklad eller salta sillar...
Ha det sâ kul!

Kerstin sa...

Det där kan bli spännande. Du måste berätta sen vad som fanns där och givetvis vad ni köpte. :=
Ha en trevlig shoppingdag.

Annika sa...

NAJS!! Vem tackar inte nej till lite La Perla!! Eller Armani!! Juicy Coutore är nästan ett skämt för en som jag numera, men dom har ju lite fina saker ibland. Next älskade jag medan dom fortfarande fanns i USA. Hittade en hel del snyggt där.
Och IKEA är med i samma gäng, hahahaha!!! Ser fram emot att höra vad det blev för fynd!!
Kram!!

aussiekicki sa...

Coolt! Vem vet, ni kanske fyndar en hel massa!!
Kram!

Saltistjejen sa...

Å det verkar kunna bli jättekul shopping! Hoppas ni kan fynda lite!
Kramar!!

aurorabuddha sa...

Verkar ju som om du kan gora lite fynd dar?

Jag hoppas du inte glomde kameran. ;o) (Sadar som jag alltid gor, du vet.)

Petra H sa...

Häftigt! Hoppas att du hittar en massa fint för en billig peng... Själva ska vi ta gästerna till en av våra outlet malls i veckan - Ralph Lauren och Tommy Hilfiger brukar vara mest poppis bland våra besökare!
Vad säger förresten makens företagsledning att folk säljer Ikea i "andra hand"?
Kram

Marianne sa...

Chekchouka: Det var rena skräpet! Nä, där blev det ingenting handlat och dit åker vi inte igen. Vi trillade över lunch på Marriott i stället, satayspett med tre sorters såser och mangojuice : )

Kerstin: Skräp. Det var vad som fanns. Eller, okej, men om det var något av Armani så var det sånt han gjorde innan han blev känd. För att uttrycka sig milt. Köpte inte ett smack där.

Annika: Allt kan säljas med mördande reklam, men inte den här gången. Och det var sista gången vi åkte dit. Ja, ja, men nu vet vi att det bara är 2.nd hand skräp.

Kram!

Kicki: En erfarenhet rikare i alla fall. Men inga fynd där inte.

Kram!

Saltis: Ja, det hade vi också hoppats, men icke. Inte där. Tur att det finns fler ställen i den här stan : )

Kram!

Aurora: Tog lilla kameran med mig för jag trodde att det skulle bli mycket fyndande. Skulle ha tagit stora för det blev inte en enda pryl att lyfta med sig därifrån.

Petra: De fåtal saker som kanske, kanske skulle kunnat vara något var hutlöst dyra! Nä, hon visste inte vad en outlet betyder. Och det ska inte vara begagnat när det är outlet! Hoppas ni har bättre tur!

Vet inte vad de gillar det där, men jag tror inte att de gör så mycket åt saken eftersom det inte finns någon butik här i landet. Så det är ju liksom ingen konkurrens.

Kram!