torsdag 25 september 2008

Nu hör han illa igen

Jag: Vad ska jag baka nästa gång jag bakar? Blåbärsmuffins eller brownies?

Han: Kanelbullar.

16 kommentarer:

Laura sa...

Kanske han var sugen på kanelbullar? :P Det är i alla fall jag! :D

Emmama. sa...

Man hör väl vad man vill höra eller.. ;) Jag funderar också på att slå till med storbak nån dag här och kanelbullar är ju aldrig fel! :)

Marianne sa...

Laura: Jo, det är iofs jag också : )

Emma: Ja, det får väl bli kanelbullar OCH mufins OCH brownies : )

Petra H sa...

Ha ha, det låter som O som älskar att ge mig fler valmöjligheter. När jag skulle ut med mina kompisar i Bryssel brukade jag fråga honom "tycker du att vi ska gå till A eller B?" - han svarade alltid "C"! Det kan bli lite irriterande ibland faktiskt ;-) Kanelsnäckor är det dags för snart, speciellt efter Desirees inlägg och fina bilder för något tag sedan!

Jenny sa...

Ha ha ha! Det var i allafall bättre än när maken här hemma svarar "Det spelar ingen roll, allt du gör är gott". Snällt visserligen, men samtidigt en illa förklädd likgiltighet - han äter vad han får, liksom. Men när man står i valet och kvalet, eller vill ha inspiration så är det inte det man vill höra. //kram

Marianne sa...

Petra: Jag kom osökt att tänka på den gång jag sa någonting om att det blir biff med (kommer inte ihåg vad jag sa) och han sa "Biff med Treo?"

Men visst, den här gången var det nog ett önskemål : D

Puh, har suttit och glott på Google Earth över Istanbul och var vi bodde och apoteket, affären, grönsakshandlaren, blomsterförsäljarzigenerskan, strandpromenaden ... Hemlängtan till fel hem. Kanske också ett ämne.

Marianne sa...

Jenny: Hahaha. Ja, min är lite olika där. Så fort det är någonting som jag är noga med, vilket kaffe det är och hur man kokar det, då säger han att "jag känner ingen skillnad" men när det är jag som inte kan bestämma mig då är han stensäker! Fast ok, det var ett tag sedan jag bakade kanelbullar och sist blev de sååå smaskiga efter att jag hade gått i proffsskola hos en kompis! Var ju liksom bara lite sugen att prova onsdagsrecepten ... Som tur är utesluter ju inte det ena det andra : )

Jessica sa...

Haha kan inte annat an le.

Desiree sa...

Ha ha, underbart. Du får väl baka alla tre sorterna :-) Är det inte kanelbullens dag någon gång i början på oktober förresten?

Millan sa...

Haha ja jag maste nog halla med honom! Nog for att Brownies och Blabarsmuffins ar gott men inget slar jag kanelbullar! :-)

Marianne sa...

Jessica: : )

Desirée: Jag får väl göra det! Och du har nog rätt, visst är det väl kanelbullens dag någon gång i oktober? Då måste man ju ha kanelbullar!

Millan: Det får bli alla tre sorter, fast inte på en dag förstås. Ska försöka kanelbullar i dag.

aussiekicki sa...

Haha! Det kallas för selektiv hörsel och praktiseras ofta även i vårt hem!

Kram!

Fundersam Cecilia sa...

Haha.DEt är konstigt det där men jag undrar om alla karlar hör så konstigt för det är då väldigt vanligt.

Marianne sa...

Kicki: Ja, och så tror de att vi inte genomskådar dem : D

Kram!

Cecilia: Hahaha, ja och man behöver inte ens be om ursäkt för att man drar alla karlar över en kam i den frågan!

trollpackan sa...

HAHA! Man hör vad man vill höra*fniss*
kramen

Marianne sa...

Trollpackan: Hade tänkt baka dina kanelbullar i dag, men jag hann inte. I morgon kanske, om han kan tänka sig att åka och köpa ringar till gardinstången utan mig.

KRAM!