fredag 12 september 2008

Till Nisse

Med anledning av ett inlägg om Nisse och hans toavanor hos Karlavagnen vill jag härmed ge ett litet tips till Nisse:

cat
more animals

12 kommentarer:

Petra sa...

Säkert många katter som tänkt den tanken ;)

Marianne sa...

Petra: Inte minst mina. De sätter sig gärna precis över avloppet i mitt badkar (inte Klas) eller rakt över golvbrunnen. Lämnar inte ett spår, utom att det luktar så man får spola efter dem. Alltså bara nummer ett, inte nummer två, om man ska uttrycka sig rumsrent.

Victoria sa...

:o))
Trevlig helg! Kram/Vic

Lia sa...

ja men så sant! Tycker såå synd om mina små missar, när de sitter där i lådan och tittar på en med stora ögon som säger: mamma, jag vill ha riktig sand, eller i allafall en rabatt att krafsa i. Detta är inte alls kul!

KARLAVAGNEN sa...

:-)!!!! Tack för gott skratt!

nina sa...

Haha, ja tänk om det hade varit ombytta roller. Jag tror inte jag skulle trivas särskilt bra i Kisses lilla låda. Tänk vad trångt det skulle bli. :-D

Marianne sa...

Lia: Har du inte riktig sand till dem i lådan? Det har vi, brun sand som klumpar sig. Det är den bästa och annat accepteras inte av de här tjejerna. Testade sådana där kristaller eller vad det kallas, men då gick alla fyra till lådan med riktig sand i stället och kristallerna var bara att kasta.

Karlavagnen: Nöjet är helt på min sida : D

Nina: Jag hade fått kramp i benen : )

Marianne sa...

Victoria: Missade din kommentar! Fy skäms på mig!

Hoppas i alla fall att du också har en trevlig helg, och att det inte ska regna alltför mycket på er från Ike!

Kram!

Marianne sa...

Ha,ha, kul läsning om katters toabestyr. De är ju faktiskt väldigt renliga och kräsna när det gäller sandlådan. Vår Alex vi hade i 18 år var ju både ute och innekatt. Han skulle bara ha en sorts sand i lådan inne. Och han var lika kräsen ute vad vi såg. Jobbigast var när han var med oss på semester i husvagn. Då tog vi en promenad med honom precis som en hund. Och gissa om han hade svårt att bestämma sig för var han skulle gräva sin lilla grop. Att vi sen tittade på hela tiden gjorde inte saken bättre. Katter vill nog som vi människor vara ifred på toan. Gud, vad sugen jag blir på att skaffa en ny liten kisse nu.
Kramar från Marianne i Sverige som har så himla ont i armar och nacke efter allt grävande vi håller på med :o))

Marianne sa...

Marianne i Sverige: När vi bodde i Bulgarien var våra också inne- och utekatter. Men tror du inte att de kom in för att gå på toa! Och så passar de ofta på att gå samtidigt som jag gör det! De är lite lustiga. De kanske tror att jag också är katt?

Du kan få Hasse i trädgården om du vill. Han behöver någon som älskar honom : )

Ni kanske ska vila er från grävandet i morgon och bara slöa lite?

Kramar!

Marianne sa...

Marianne - Ja vi har bestämt oss för att inte gräva i morgon. Armar och rygg orkar inte mer. Vi åker nog till svampskogen och luffar runt lite. Och så tar vi fika med oss. Så hittar vi inget har vi i alla fall fikat att se fram mot. F.ö kan jag säga att det ser inte bra ut för min mamma. De hittar inget fel på henne, hm ,,vad ska man tro ?! Och nu har hon börjat ge upp hoppet. Så har hon inte pratat förut. Vi turas om , min bror och jag att hälsa på och ringa varje dag. Usch vad hemskt det är när man inte kan vara till nån hjälp.

Marianne sa...

Marianne i Sverige: Så tråkigt! Har de kollat bukspottskörteln som jag sa? Det är ett inte så vanligt problem, så det är inte säkert att de ens tänker på det. Boten på att de enzymerna saknas är mediciner, alltså ganska lätt att åtgärda. Å, hon får inte ge upp!

Hoppas ni får det skönt i skogen i morgon, det kan ni behöva!