torsdag 7 augusti 2008

Det har jag aldrig varit med om tidigare

Helt fantastiskt, jag lyckades laga middag utan ett enda litet stänk på spisen! Det har nog aldrig hänt förut. Det var inte så att jag hade det som mål, då hade jag säkert skvätt extra mycket, utan jag lagade bara mat som vanligt.

Det blev latmaten i dag. Med riven rödbeta i.

5 kommentarer:

sus sa...

Själv lyckade jag bränna plastskärbrädet på spisen. Hade hackat lök och skivat champinjoner som jag strax skulle tippa i grytan.
Men ställde som sagt skärbrädet för nära plattan. Hur klantig får man bli??? Och det osade inte gott, blä!

Ha nu en trevlig kväll, själv ska jag hugga in på lite goda ostar och ta ett glas rött till!

Matildas fikarum sa...

Det påminner mig om att jag måste göra rent spisen ikväll. Jag stekte fläskkotletter igår, och jädrar vad det stänkte flott, som brändes in förstås. Det blir till att skura.

Millan sa...

Det har jag ALDRIG lyckats med!! Jag skvatter sa det star harliga till, oftst over hela mig nu med stora magen i vagen ocksa! Men jag forsoker bli battre med skvattandet...

Latmaten lat himla god och frash forresten!!

aurorabuddha sa...

Nar maken lagar mat blir det inte ett stank pa spisen. Nar jag lagar mat ar det flott *overallt* och maken maste satta igang flaktar och oppna dorrarna... Jag kan int' laga mat. :o/

Hur ar det med nacken?

Nu far jag pa Ikea och koper kraftor.

Marianne sa...

Sus: Himlarns otur! Hoppas maten blev god i alla fall och att kvällen blev trevlig.

Matilda: Å, vad sugen jag blev på fläskkotletter! Det får Maken se till att köpa med sig om det blir Sverige-resa av för honom i nästa vecka. Med gräddsås och lingon och potatis ... Vilken dröm!

Millan: Det har inte jag heller lyckats med tidigare! Och jag kan inte ens skylla på att magen är i vägen. Jag brukar skvätta som bara den.

Aurorabuddha: Tror visst att du kan laga mat, men med stänk som de flesta andra av oss. Det där var bara rena lyckträffen i går.

Lycko du som har Ikea och kräftor.

Nacken är lite bättre, men inte bättre. Shuaya, shuaya som man säger här, sakta men säkert.