fredag 8 augusti 2008

Slö

Ibland får man slöa. Och när man slöar är det lika bra att göra det ordentligt, med gott samvete och bestämma sig för att man faktiskt får slöa ibland. Inte göra ett dugg, inte vara till någon nytta.

I dag har jag slöat hela dagen. Har bara legat och läst och druckit Coca-Cola.

Men i kväll ska vi gå "bort", det ska bli skoj.

13 kommentarer:

Petra H sa...

Ha ha, jag är precis likadan - behöver några latdagar ibland... Bara läsa och sova - så himla skönt! Och inga skuldkänslor...

Glömde svara på din fråga, ja det är första gången som Os mamma, syster och systerdotter kommer till PR. Os mamma har bara varit i Belgien, Holland och Portugal förut!! Jag är lite nervös att hon ska bli fast i amerikanska tullen, även om O förklarat för henne att hon INTE kan fylla resväskan med spansk mat (till honom).. Som tur är flyger de direkt från Madrid till PR så de kan iaf göra sig förstådda på spanska!! Och de är nog lite mer avslappnade här på ön än på amerikanska fastlandet när det gäller tullen och immigration (trots att det är både amerikansk tull och passkontroll).
Ha en skön fredag och helg!
Kram från Karibien!

sus sa...

Hade ju en riktigt latdag igår (smittar det?) Inte så mycket mer aktiv idag mer än ett besök i tattoo-verkstaden (!) coh dejt med dotter.
Sedan strötittar vi lite på OS- invigningne oxå. Och snart bär det av till jobbet...

Fortsätt nu att slöa riktigt ordentligt!
kramen!

Saltistjejen sa...

Ah underbart!! jag älskar slöa dagar!! Så skönt att slippa en massa måsten. Eller iallafall att strunta i dem! ;-)
Kraaam!

Barbamorsan sa...

Vad skönt med lat dagar, latmaten verkar ju jättegod. Ska prova något sådant..har lite tonfisk i frysen faktiskt :)

Ninni sa...

Vad härligt det låter! Visst behövs sådana dagar, jag brukar passa på när jag är på sommarstället. Bara ligga och läsa en hel dag...
Du undrade om fotobok...nej jag är bara en glad amatör:-) Började fota på allvar när vi flyttade till Brasilien och det äntligen fanns tid. Så kom bloggen till och det bara växer det här med fotandet. Det är sååå roligt!
Jag har varit bortrest några dagar och har lite att ta igen men jag ska kika på din blogg lite mera så snart jag får tid. Må så gott! Ninni

Lullun sa...

Låter hærligt. En sådan dag hade jag gærna tagit mig imorgon, men med ett yrvæder till son så kanske det bara får bli ønsketænkande. Tack førresten før latmatstipset. sånt gillas; speciellt nu nær jag ær ensam om altt ansvaret hær hemma. :-)

Kersti sa...

ibland behöver man en dag för att ladda batterierna. Jag har det hela tiden just nu. Kanske samlar lite ork på hög inför jobbstart om drygt en vecka.

BiRDiE sa...

Gud så skönt! Sånt är jag duktig på :) Just nu jobbar jag dock (inse att klockan närmar sig tre på natten, och jag får snart gå hem). I morgon ska jag slöa PRECIS hela dagen - till kl 19, då jag ska jobba igen...

KARLAVAGNEN sa...

Gick ni bort er eller är ni på plats igen? Du skulle platsa i Madrid!

Nu blev jag inspirerad - gäääsp! Siesta!

KARLAVAGNEN sa...

Gick ni bort er eller är ni på plats igen? Du skulle platsa i Madrid!

Nu blev jag inspirerad - gäääsp! Siesta!

KARLAVAGNEN sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Suzesan sa...

Jag blev inspirerad av några ord här i dina två senaste inlägg...lat och mat och slö och slöat och inte göra ett dugg och inte vara till nån nytta. Får slöa är också inspirerande. Gott samvete! Tack! Det var såna härliga "negationer" så jag bestämde mig för att följa dem*fniss* Allt det där ska jag följa maniskt idag*fniss*Jag har startat nu med en påse godis och så läsa lite och sen så blir det sova. Jag tycker det är en rivstart!
Hoppas ni hade kul på festen!
Kram
Susanne

Marianne sa...

Petra: Tyvärr kunde jag inte vara enbart lat i dag också. Hoppas nu att det går bra i tullen med all mat! Antar att det är svårare till US än alla andra länder. Men de måste väl förstå att mamma måste ha mat med sig till sonen! : )

Kram från Kairo!

Sus: Jaha, där ser man, det var du som smittade mig! Har du gjort en tatuering nu? Eller tittade du bara? Vill se bildbevis när svullnaden har lagt sig. I morgon måste jag också jobba!

Hoppas du får det bra på jobbet! Kram!

Saltis: Önskar man kunde ligga på soffan och käka praliner varje det. Nä, då hade man väl inte uppskattat det efter ett tag. Attans, det var pralinerna som saknades i går : D

Kram!

Barbamorsan: Haha, tänkte inte på det, men det blev både latmat och en lat dag. Bara en latte som saknas!

Ninni: Men om du bara är en glad amatör så är du en fantastiskt duktig amatör! Oerhört duktig! Du borde kanske fundera på en fotobok! Passa på att ringa några förlag nu när du är i Sverige! Ha en riktigt skön semester!

Lullun: Kan tänka mig att Aaju skulle tycka att du var urtråkig om du bara låg och läste en hel dag! Det får du nog vänta några år med. Jag kan ju förstås slöa åt dig med, ska göra det nästa gång jag tar en latdag!

Kersti: Oj, bara en vecka kvar! Ja då får du passa på att ladda ordentligt nu. Kanske passar bra att det är lite dåligt väder så att man inte måste göra en massa trevliga saker utan har anledning att bara lägga sig ner och vara lat!

Birdie: Du är duktig du som kan jobba natt, det klarar inte jag. Försökte en gång i min gröna ungdom, men jag kunde inte sova disciplinerat utan halvsov hela dagarna och var bara trött hela tiden. Fördelen är väl att man får lite fler lediga dagar eftersom man gör fler timmar på en gång. Hoppas du får en skön ledig period när den här jobbperioden är över.

Karlavagnen: Vi gick bort och kom hem igen : ) I dag önskar vissa att vi hade gått hem lite tidigare ... Jo då, vi hade nog kunnat virra bort oss på plats i Madrid också! Nä, det är bara jag som virrar bort mig, min andra hälft hittar alltid rätt. Nu svamlar jag : )

Suzesan: Alltid glad när jag kan vara till inspiration! Den där godispåsen är jag ju förstås lite avis på : ) Det var en mycket trevlig fest, lite för trevlig för vissa i familjen i dag.

Kram!