fredag 15 augusti 2008

Här är vi

Dags för ett litet självporträtt. Här är jag och Maken den kväll vi firade Daniels 12-årsdag med en drink vid hotellpoolen innan vi gick in i restaurangen. Jag är inte riktigt glad för att han inte har rakat sig här ...

22 kommentarer:

Suzesan sa...

Guuuuuud så snygga ni är:)
Fin bild! Kul att se dig! Vilken värme ni har sånt sliter.
Jag håller med så klara göon ahde varit bra förutom när man sover. Det verkar som om han inte kan blinka eller blunda*fniss*
Hoppas allt är bra och att helgen blir härlig. Kladdkaka är min son specialitet att göra och min att äta med mycket grädde till.(hans oxå iofs) Mumma.
Jag har varit förkyld i veckan massor. men nu har jag skrivit ikapp mig eller hur:)
Sköt om dig
Kramar
Susanne

Suzesan sa...

*ögon inte *göon och *hade inte *ahde
/Susanne

Kersti sa...

Ni ser lite ansträngda ut. Kanske är det värmen.
Den verkar ha ebbat ut här i Sverige i alla fall i Stockholm just nu ganska behagliga temperaturer och växlande molnighet.

Marianne sa...

Suzesan: Men stackare, har du varit förkyld! Skönt att du mår bättre nu i alla fall! Jo, värmen är rätt jobbig när man måste ut och göra något, men just nu sitter jag bara och häckar framför datorn och jobbar. Så ögona blöder, nästan. Har sonen något ännu bättre recept på kladdkaka, måntro?

Kram!

Kersti: När blir man bra på foto? Det här var ändå ett av dem som var någorlunda ... Önskar att vi också hade behaglig temperatur och lite stänk från ovan, men det dröjer väl ett tag till. Tur att vi har AC inomhus i alla fall : )

Suzesan sa...

Jag ska kolla med honom men det där du har verkar väl vara superbra. Finns olika. Han är sån att han är bara duktig på att göra dem. Det är hans grej lixom. JO jag är bättre men hostan är för jävl*g. Jag har träningsvärk i hela kroppen efter hostan. Jag är bara trött nu för jag har jobbat med denna hemskt kraftiga förkylning...och det var inga enkla människor jag har börjat jobba tillsammans med... men nu så har de nog lugnat sig lite och lagt mig i nåt fack...*fniss*!"Cat fighter..serna". SKÖNT att det är helg.
Lycka till med jobbet!
Kram
Susanne

KARLAVAGNEN sa...

Ett vackert par!

Saltistjejen sa...

Å vad roligt att se foto på er!!!!!! Det är alltid roligt att ha en uppfattning om hur ni bloggare ser ut tycker jag! ycker du och din man ser väldigt stiliga ut måste jag säga! :-) Och ni er ut att ha haft en ritktigt skön och njutningsfull kväll!
Kram!

Petra H sa...

Jättekul med självporträtt och det var ju ett väldigt fint foto! Visst är det sällan man hamnar på foto båda två så man får passa på när man har besök som kan fotografera.
Snygg blus har du också i min favoritfärg ;-) Orakad är O också för det mesta när det är helg..
Det blev shopping idag, nästan 3 timmar i EN affär - snacka om att jag var helt slut efteråt men nu har jag övat "shoppa på spanska", ha ha! Än så länge håller sig vädret relativt lugnt...

Marianne sa...

Suzesan: Drick mycket varma drycker, det är det bästa sättet att lösa upp slem. Det har jag hört av en lungspecialist (när jag jobbade med sådant, har inte behövt någon själv). Och så kan du köpa acetylcystein på apoteket, det kan också hjälpa till att lösa upp. Hoppas det går över snart!

Och lycka till med jobbet själv!
Kram!

Karlavagnen: Nå ja, nu ska vi inte ta i : ) Men tack.

Saltis: Jag tycker också att det är roligt att veta hur alla bloggisar ser ut, man kommer lite närmare då. Orsaken till att jag har väntat är att de flesta foton på mig blir så förfärligt dåliga : ) Det här var i alla fall någorlunda. Jag lovar, han är stiligare utan skäggstubb!

Kram!

Petra: Ja det blir ju oftast bara på partyfoton man syns bägge två, bröllopsbilderna undantagna, då. Så man får passa på som du säger.

Normalt är jag ju inte blusmänniska, men man får ju anstränga sig lite när man ska fira 12 år! Och den där blusen är så bra för man slipper stryka den, den ska ju vara skrynklig!

Tre timmar i en affär ... Ja på NK går det väl an, där kan man ju tillbringa rätt mycket tid. Tur att det inkluderade språklektion : ) Jag håller tummarna för att vädret håller sig på mattan!

sus sa...

När är ju jättefina! Och lite orakat ska de ju vara nuförtiden (usch vad jag låter gammal...hmmm.)

Kom på att jag har ett självprträtt på mig och Darling oxå vid en hotellpool.

Ska leta reda på den och lägga upp den (eftersom det är kräftskivetider nu - du förstår när du ser den! *skrattar*)

Lullun sa...

Vad kul med ett foto! Det är ju inte ofta man hamnar på samma foto som sin partner heller. :-) Så fint, så fint.

Skäggstubben gör inget heller. deffinitivt mycket bättre än min "gubbes". De flesta inuiter har ju väldigt dålig skäggväxt (ju mer inuitblod, ju hemskare, så det blir mest en otroligt gles mustach. Jätteful (som han förr insisterade på att behålla *ghaa*)! :-)

aurorabuddha sa...

Handsome couple! Jag vet inte om du la marke till bilden pa maken och mig som hanger ovanfor soffan? Jag var lite forvanad att ingen kommenterade den...

Matildas fikarum sa...

Vad fina ni är!

Marianne sa...

Sus: Nej, nej, inte orakat! Det är så stickigt! Prinsessan på ärten du vet : D

När blir det kräftskiva förresten? Jag kommer!

Lullun: Nej fy för skägg! Stickigt och så ser det bara fånigt och gammalt ut. Det räcker om de har det på Miami Vice eller vad det hette : D

Aurorabuddha: Nehej, den såg jag inte, men jag måste genast gå och titta!

Matilda: Tack. Det var ju fest.

nina sa...

Vad fina ni är! Och jättekul att se ett foto, jag gillar att se hur alla bloggisar ser ut, även om jag är lite hemlig själv. ;-)

Och på tal om skäggväxt, lulluns kommentar får mig att tänka på männen här. De flesta har inte mycket kroppsbehåring alls, bara lite glesa fjun. Min sambo har nog mindre hår på ben och armar än jag, haha. :-D

Marianne sa...

Nina: Tack, det var ju fest, som sagt. Själv är jag inte så "hemlig", men det är inte många foton av mig själv som jag ens är någorlunda nöjd med. Förstår inte det, mitt verkliga utseende fastnar aldrig på foton ; D

Lustigt det där med behåringen! Jag trodde att man var typ latinos i CR och det är ju de som brukar vara hårigast (enligt mina förutfattade meningar). Men det kanske är skillnad på vilket av länderna runt Medelhavet folket stammar från, eller något liknande? Eller har jag förutfattade meningar nu igen?

nina sa...

Det är indianblodet som spökar, ju mer indian man har i sig, desto mindre kroppsbehåring. De som har mest spansk härkomst är rätt ludna, men de flesta har ju blandad härkomst.

Sambon är rätt blandad (han har ingen riktig koll själv), höga kindben och lite kroppsbehåring, men ganska lång och med lockigt hår så det sjunger om det. :-)

Marianne sa...

Nina: Ja visst ja, det finns ju ursprungsbefolkning också : )

Nettan sa...

Vilket fint kort på er!!

Marianne sa...

Nettan: Tack!

Jessica sa...

Ah det gillar jag. Alltid kul att ha ett ansikte framfor sig nar man laser i bloggen.
Ett mycket bra kort! och du strunt i skaggstubben!

Marianne sa...

Jessica: Ja visst är det roligare när man har ett ansikte till texten. Jag bara väntade tills jag hade ett foto jag kunde leva med. Maken blev däremot inte så glad eftersom han inte kommer till sin fulla rätt på just det här.