söndag 17 augusti 2008

På väg att hälsa på förfädren


Ett foto från Cheopspyramiden, den största av de tre berömda pyramiderna i Giza. Damen är på väg upp för att komma till pyramidens ingång.

6 kommentarer:

Marianne sa...

Det är så häftigt att se dig berätta om nåt som har funnits och som fortfarande finns. Jag blir mer och mer ressugen nu att se det själv på plats med egna ögon. Hoppas, hoppas verkligen att det kan bli en resa av inom snart.

Annika sa...

Marianne!! Äntligen är jag tillbaks hos mina favvisbloggare igen efter en lång internetlös sommar :-))) SÅ kul att få sin dagliga Marianne dos igen.
Du är otroligt SNYGG!!! Gillar verkligen bilden på dig och maken!!
Kram från DC!!!

Marianne sa...

Marianne i Sverige: Så småningom ska det väl bli lite bättre berättelser också. Men efter att ha formulerat mig och flyttat kommatecken och bytt ordföljd i tio timmar om dagen är jag inte så sugen på att skriva trevliga berättelser ...

Jag hoppas också!!

Annika: Det är sååå roligt att du är tillbaka igen. Snart är jag i full gång igen också, men det dröjer någon vecka till. Tack, men jag tror det är ljuset och sminket : )

Kram!!

Petra H sa...

Vilka fina foton du publicerar på bloggen!
Tack för att du oroar dig för mig, men Faye har helt passerat Puerto Rico utan att vi märkte något överhuvudtaget! Det var meningen att det skulle regna och storma hela helgen och istället har det varit solsken!! Det är inte bara svenska meterologer som kan ha fel ;-) Däremot är det nog värre med Cuba och Florida, men jag har inte hunnit kolla nyheterna än (är precis nyvaken!).
Stor kram och tack igen för att du oroade dig!

Lia sa...

Tack för alla fina inlägg med bilder som du bjuder oss på! Trots att du verkar ha mycket jobb just nu. Och Marianne: vilket otroligt ansikte du har! Det måste vara fantastiskt att få make-upen att sitta sådär supersnyggt, otroligt fin bild på dig och maken. Jag håller dock med dig: skägget sticks! Kramar

Marianne sa...

Petra: Skönt att höra att du har klarat dig helt undan den där orkanen. Hoppas nu att Victoria också klarar sig!

Tack! Roligt att du tycker om fotona. När boken väl är klar kommer jag att plåga er med en massa makrofoton, för jag har fått ett nytt objektiv och jag är jättesugen på att leka med det : )

Kram!

Lia: Tack! Jag blir glad att du tycker om fotona och inläggen, trots att de är ganska korta och innehållslösa. Men det är som du säger pga mycket jobb just nu. I morgon tar jag dock sista kapitlet, sedan blir det bättre.

Det är nog ljuset som gör att jag ser bra ut på fotot, lagom mörkt och så : )

Kram!