tisdag 13 maj 2008

Kommentarer

Har fått rapport om att kommentarer som skrivs inte kommer fram! Jag har INTE avvisat någon kommentar, vill att ni ska veta det så ni inte tror att jag tar bort er. Det gör jag INTE! Tvärtom, jag tycker det är jätteroligt med kommentarer, det är det som gör bloggen levande och som inspirerar till att skriva. Det är kommentarerna som gör att vi får kontakt här i cyberrymden.

Så ge inte upp, det måste vara något fel på Blogger, och jag hoppas innerligt att de löser det problemet snart!

6 kommentarer:

sus sa...

Ibland kan det vara svårt att lämna kommentarer hä tycker jag. Händer att jag får upp någon ruta med felmeddelande, men eftersom jag är envis som synden så ger jag mig icke och nu kom jag ju in!
*applåderar över teknikens under*

Lullun sa...

Ibland gör blogger verkligen lite som den vill. Eller så är väl teknik generellt (erkänner jag som ju är ingenjör... *hihi*). Inga av mina kommentarer har dock försvunnit. Tror jag... ;-)

Matildas fikarum sa...

Det verkar som att flera bloggar har krånglat på sistone.

Marianne sa...

Alla: Jag ska ta bort "granska kommentarer" så kanske det hjälper. Åtminstone ser man ju då om det "tog" eller inte. Jag har börjat göra som Lullun, kopierar alla kommentarer jag skriver innan jag skickar, så om det blir fel klistrar jag bara in i nästa försök.

Men jag är ändå mer nöjd med Blogger än Bloggagratis i långa loppet. Här kan man styra runt lite mer med utseendet, lägga in olika widgets och ha mer grejor i marginalen. Det gillar jag. Och det är ju gratis och utan reklam, så man kan väl inte direkt klaga.

Nu hoppas jag bara att jag inte missar någon kommentar! Är det inte det ena så är det det andra ...

Annika sa...

Blogger strulade rejält i helgen som var. Jag kunde inte lämna kommentarer tex...TRIST. Nu verkar det vara OK igen (ta i trä).

Marianne sa...

Annika: Ja, vi hoppas att det ska hålla sig!