måndag 26 maj 2008

Problem med pc

Maken har en pc (jag har en Mac).

Han har lite problem, det är så segt allting han ska göra. Så han tänkte sig en lite "disc clean-up". Den satte igång och talade om att 34.384 dagar och 16 timmar återstod innan operationen var klar.

Han lade ner projektet.

16 kommentarer:

sus sa...

Värst vad han verkar otålig!
*skrattar gott över hur it gör livet "enklare"..

Marianne sa...

Sus: Ja, allt ska gå så fort nu för tiden, verkar det som : D

Marianne sa...

Ha,ha - Det här med datorer kan ju göra en galen. De ska ju bara fungera, så det så. Och fort ska det gå också, annars tror man ju att allt har kraschat. Ha tålamod säger våra datakillar på jobbet, men det har man ju bara inte, ha, ha jag tror de lever i ett helt annat tidsperspektiv. :o)
/Marianne

Marianne sa...

Marianne: Just precis! Datorer, bilar och elvispar ska bara funka! Men i ärlighetens namn börjar den bli lätt ålderstigen nu, tror den fyller en 5-6 år till sommaren. Och eftersom jag inte intresserar mig för just den apparaten ... ; )

Marianne sa...

Ha,ha - En kul grej jag kom på nu betr. elektriska saker. Vi gifte oss 1973 och då fick vi en elvisp ( En Nils Johan) i present från mitt jobb. Tro det eller ej, men jag har den fortfarande kvar och den funkar hur bra som helst. Sen är den orange i färgen också så den är ju hur poppis som helst. Jag har faktiskt slängt vispar jag köpt senare som jag inte alls har blivit nöjd med.
/Marianne

Karin sa...

Ha ha ha typiskt datorer ;) Förstår att han inte ville fortsätta.
Jag får nog dras med min dator ett tag till men tack för tipset ändå.

KARLAVAGNEN sa...

Glömsk, taskig hörsel och otålig?! Låter som en manlig version av mig själv.

Saltistjejen sa...

Hahaha!!! Ledsen att jag skrattar. Men sådant här är ju bara sååååå typiskt!!!!! Kanske dags att fundera över ny dator?? Min pc sjunger definitivt på sista veersen. Sen är snart 5 år vilket är gammalt i datavärlden. Som tur är ska vi få nya datorer av jobbet i-och-med flytten. så jag håller tummarna för att den ska fungera fram tills leveransen av de nya.
Kram!!

Marianne sa...

Marianne: Nils Johan, det var ett bra märke, men det finns väl inte längre? Riktigt camp med en orange elvisp från -73! Du skulle bergis få bra betalt för den
: )

Karin: Det var så att han inte ens räknade med att jag skulle ta över!

Karlavagnen: Bortsprunget syskon?

Saltis: Den får nog gå tills den själv åker till datorhimlen. Efter det har han en jobbdator + min gamla laptop som är rensad och funkar någorlunda igen. Och jag har MIN MacBook. Så jag tror vi klarar oss ett tag ...

Hoppas verkligen att din håller tills den nya kommer. Annars blir det väl dessutom svårt att jobba?

Fundersam Cecilia sa...

Hihi det var inte dåligt vilken lång tid det skulle ta.Förstår at han la ner det projektet.

Annika sa...

Fniss...Ny dator skulle nog vara att önska...FÖRSTÅR att han lade ner projektet.
Precis, datorer och bilar och en del annat BARA SKA FUNKA!!!!

Marianne sa...

Cecilia: Räknade precis ut att det blir 94 år. Lite stressigt : )

Annika: Dessutom går det inte att fixa fläkten i den, så den låter rrrrrrrrrrrrrr hela tiden när den står på. Men, men, den lär bo kvar här ett tag till.

Suzesan sa...

Eftersom alla redan skrivit om hur jag upplevde det där som jag läste. Så kan jag säga kort.Jag skrattade mycket. Typ bryt-ihop-skratt. Din man kanske måste lägga nån lapp till nästa generation, så de vet ungefär när det är färdigt hahahaha:)
/Susanne

Marianne sa...

Suzesan: Lapp får det bli. Och skriva in det i testamentet : )

Nettan sa...

Haha, humor!

Marianne sa...

Nettan: Du har rätt, det är inte alla som har en dator med humor! Den ska vi vara rädda om!