torsdag 29 maj 2008

Sov gott!

6 kommentarer:

Suzesan sa...

Hahaha så rolig den var:)Men ändå lite söt.Hahaha
GodNatt
Sov gott
/Susanne

Petra H sa...

Mmm, gillar den sången jättemycket - kul liten video! På tal om att sova - vad är tidsskillnaden mellan Egypten och Sverige? Du kanske sover redan?

Lisa sa...

Aprapa sambolagen. Alla "forstasigpaare", alltsa ekonomer, bankman osv tycker att sa fort ett par skaffar sig nagot av varde, ex hus, bostadsratt ar det enda ratta att gifta sig. Det papekas som radgivning ar efter ar. Sambolagen ar inte mycket till skydd.
Roligt att lasa om dina upplevelser i fjarran land.

Marianne sa...

Suzesan: Visst är den söt. Mama Cass Elliot.

Petra: Jag älskar också den här och den har snurrat i huvudet de senaste dagarna. Tidsskillnaden, hm, vi är i alla fall en timme före Sverige, dvs +2 från 0. Hur ligger PR? Är det som NYC med -6 från Sverige?

Lisa: Hej, och välkommen hit! Jag har en kompis som är jurist, hon säger också samma sak. Man ska gifta sig, enda sättet att försäkra sig om sina rättigheter.

Roligt att du uppskattar min blogg, jag blir jätteglad!

Petra H sa...

Japp, just nu under sommartid har vi samma tid som NYC, men eftersom vi inte ställer om klockorna på vintern så blir det då -5! Har ni vinter / sommartid?

Marianne sa...

Petra: Så om du har -6 från Sverige har du -7 härifrån, dvs om kl är 18 här är den 11 hos dig. Du har hela dagen kvar, jag ska snart fixa middag. Men det blir rester faktiskt i dag, har inte tid med sånt när det är Fredagstema! ; D

Ja vi har vinter- sommartid, men då blir det lite krångligt för inte kan Egypten byta tid samtidigt som alla andra inte. Så under en månad cirka hade vi samma tid som i Sverige, men då låg vi en timme efter Turkiet, som vi normalt har samma tid som ...