Vilket äventyr att få var med om det egna dadlar. Så fin bild. DEt ser ut som kapris. jag har haft väldigt roligt på jobbet. Sååå mycket att göra men lugnt ändä. De jag jobbar med är 22 och 25 och så rutinerade. En tjej och en kille. Så dukiga! På torsdag blir det bestämt om jag ska "bo" där i sommar(om det blir jobb). Men det blir det troligtvis. Nu ska jag gå ner i varv och sen sova. Idag ska min son på studentbal och röda mattan åka Cadillac i kortege på 200 bilar. Han är så glad och toppenbetyg har han. Duktigt! Kram Susanne
Karlavagnen: Bacon finns i princip alltid i vår frys. Transporterat i resväskor. Framåt hösten när de mognar får jag leta recept. Det lär vara gott med grönmögelost också, söt och salt är en bra kombination.
Jo, nog har vi sol alltid. Och det lär vi väl ha till ungefär i december ... Börjar redan känna att "å ni har regn! Va gött!" Aldrig blir man visst nöjd!
Hej Pia, och välkommen hit! Jag får ge mig ut och fotografera bladen, eller hela kronan rättare sagt. Kommer inte att hinna det i morgon, men jag ska försöka en av de närmaste dagarna. Jag lägger det fotot som ett nytt inlägg, du får hålla utkik!
9 kommentarer:
Vilket äventyr att få var med om det egna dadlar. Så fin bild. DEt ser ut som kapris. jag har haft väldigt roligt på jobbet. Sååå mycket att göra men lugnt ändä. De jag jobbar med är 22 och 25 och så rutinerade. En tjej och en kille. Så dukiga! På torsdag blir det bestämt om jag ska "bo" där i sommar(om det blir jobb). Men det blir det troligtvis.
Nu ska jag gå ner i varv och sen sova. Idag ska min son på studentbal och röda mattan åka Cadillac i kortege på 200 bilar. Han är så glad och toppenbetyg har han. Duktigt!
Kram
Susanne
Vad härligt! Vlken lyx!
Suzesan: Grattis till sonen! Roligt att han är så duktig, då förtjänar han att fira ordentligt. Inga olyckor bara, hoppas jag.
Det är kul att följa dadlarnas utveckling, det har jag ju inte sett förut.
Kram
Sus: Visst är det lyx! Och spännande att se hur det hela utvecklas.
Kram
Så kul! Ugnsbakade eller stekta Dadlar med bacon runt är gott men ehrm, hur var det nu... Egypten är muslimskt?
Å ni har sol! Så gött!!!
Karlavagnen: Bacon finns i princip alltid i vår frys. Transporterat i resväskor. Framåt hösten när de mognar får jag leta recept. Det lär vara gott med grönmögelost också, söt och salt är en bra kombination.
Jo, nog har vi sol alltid. Och det lär vi väl ha till ungefär i december ... Börjar redan känna att "å ni har regn! Va gött!" Aldrig blir man visst nöjd!
Vad häftigt att få se hur daddlar växer. Det är ju så gott med daddlar.
Desirée: Det kommer fler bilder varefter. Ser fram emot att få plocka dem, har aldrig ätit så färska förut.
hur ser bladen ut
hälningar //Pia
Hej Pia, och välkommen hit! Jag får ge mig ut och fotografera bladen, eller hela kronan rättare sagt. Kommer inte att hinna det i morgon, men jag ska försöka en av de närmaste dagarna. Jag lägger det fotot som ett nytt inlägg, du får hålla utkik!
Skicka en kommentar